Луната е в знак Скорпион до 13:56ч Опасен период, в който преобладава напрежението,

...
Луната е в знак Скорпион до 13:56ч
Опасен период, в който преобладава напрежението,
Коментари Харесай

Енергийно силен и малко опасен ден

Луната е в знак Скорпион до 13:56ч

Опасен интервал, в който преобладава напрежението, истеричността, прочувствената неустойчивост. Уязвима е пикочно-половата система, половите органи, аналните отверстия и правото черво. 

Луната се движи на луфт от 07:28ч до 13:56ч. Нищо значимо не би трябвало да се подхваща. След това влиза в символ Стрелец, където ще остане до 16:23ч на 29 октомври.

Лунен календар: 3 лунен ден от 10:08ч на 27 октомври до 11:26ч на 28 октомври

От енергийна позиция това е един доста мощен и затова опасен ден. Енергията може да се употребява както за положително, по този начин и за неприятно. Поради тази причина е доста значимо да насочите вашите желания към съзидателното русло. 

Добре е да бъдете дейни, само че значимото е да се концентрирате единствено върху една, най-важната задача. Много е евентуално положителните планове да доведат по-късно до позитивни резултати. Да се заобикаля пасивността. Неизползваната сила може да подрине здравето. 

Съсредоточете се в набелязаните цели и действайте. Не правете в този ден нищо, което не сте правили преди. Не провеждайте диалози за вашите инициативи и странете от нови запознанства. Старайте се да избегнете деянията на персонална експанзия, недоверчивост, безкомпромисност и яд. Повишената подозрителност също е неприемлива. Не пожелавайте зло на никого. Негативният прочувствен подтик ще бъде предаден и още веднъж ще се върне към вас. Благородните действия, оказаната помощ и положителните каузи ще се върнат към вас многократно, в случай че са осъществени с чисто сърце, без подлост.

Благоприятно е за работа с енергийното поле. Време да очистите астрала си. Добре е да се вършат физически извършения. Правете извършения за пъргавина на плещите и ставите. Ако с тях нещо не е наред, значи имате застой на астрална сила. Подходящо е за извършения в бойни изкуства. Благоприятно е въздействието на сауните в този ден. 

Лесно може да се гневите и да бъдете раздразнителни, по тази причина е добре да сте сдържани и да се самоконтролирате. Девиз на деня: най-много самообладание и успокоение. Проявете схващане към околните си и колегата си. Добро е всичко, което се прави за богатството на фамилията.

Сексуалните сили в този момент са мощни. Водещата роля би трябвало да се поеме от дамата. В секса е нужно да има повече откритост, фикция, многообразие, странност.

Подстригването в този ден дава обещание плодородно обновяване на личния енергиен капацитет. Стимулира се интензивността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и позитивни страсти.

Да се вършат покупки в 3-ти лунен ден е извънредно нежелателно. Но в случай че въпреки всичко решите да купувате нещо, то проверете неведнъж качеството и периода на валидност на продукта, с цел да няма след това проблеми.

Слънчев календар – 11 слънчев ден – е светъл и щастлив. Посветен е на Слънцето. В този ден всичко живо на земята гълтам доста слънчева сила и добре се усвоява. Добре е да прекарате повече време на вън. Ден на измененията. Трябва да можете да реагирате незабавно на изменящите се обстановки. Добре е да се приведе дома в ред. Благоприятно е да се чуете с другари от детството си. На децата не би трябвало нищо да се отхвърля, направете им подарък.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР